I'M BACK!

hej alla, sportlovet är slut och jag är tillbaka bakom datan. 
 
Jag har varit och åkt i backarna med släkten. Vi har haft det grymt mysigt. Jag åker ju både skidor och snowboard. Jag kan säga att första privatlektionen var jag helt kaos. Klarade knappt barnbacken fast jag åkt tidigare. Men efter 3:e gick det super och efter 4:e lektionen tog jag mig runt i hela liftsystemet. Körde en "blodröd" backe :) . Sen körde jag nästan bara bräda sista dagarna och byte bara när jag hade skidlektion, kör det med favvoläraren ibland nån/några privatlektioner varje år.
 
Nu vet ni varför uppdateringen har varit kass men det har varit fullt upp och lediga tiden gick åt att läsa vargbröder bokserien för 3:e gången, haha ;)
 
 
Elin har ju fått hem "deras hund" nu. ka bli så kul nu kan vi bästa vänner gå ut med alla våra hundar tilsammans. Linnea har ju ingen men kan låna av mig och Amanda isåfall ;)
Vet inte riktigt hur länge hunden ska vara hos Elin, kanske 2 månader? 
 
När jag kom hem runt 1 gick jag ut en promenad med Ella ( som blev överlycklig när vi kom hem <3) och packade upp all min packning. Längtar så till nästa sportlov. Men tills dess är det ju tonvis med roliga saker jag ska göra. Tex, åka på ridlägrena. Det ska bli mer än superkul.
 
Nu ska jag hjälpa till med maten. Vi får se om Elin uppdaterar något. 
 
 
Emma :D
 
 
 
(Repris på vissa bilder, jag vet men fottade nästan inget)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0